İstanbul Şekerci, Pastacı, Helvacı, Tatlıcı ve Şekerli Mamüller Esnaf ve Sanatkarlar Odası Resmi Web Sitesi

KOSGEB Kredi Başvurusu Yazdır e-Posta
KOSGEB kredi başvurusu için gerekli belgeler aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

* Öncelikle Kosgeb veri tabanına kayıtlı olmalı ( www.kosgeb.gov.tr ) adresinden kayıt yapılabilir.
 * Gerçek kişiler (esnaf ve sanatkarlar) ise TESK'e bağlı  Esnaf Odası Kayıt Belgesi ile TESK onaylı Kapasite Raporu,

·         İşletmenin SGK borcu olmadığına veya yapılandırıldığına dair belge,

·         İşletmenin vergi borcu olmadığına veya yapılandırdığına dair belge

·         TESK’e bağlı Esnaf Odalarına kayıt belgesi,